Schrijf je hier in

Kom met de VCV-express naar het het congres en start je dag met een netwerkmoment. Meer info vind je hier.

10/03/2020
135,00 €

Reis naar Turnhout met de VCV-express.

Dit jaar charteren we een trein van Brussel-Noord naar Turnhout. Hierdoor kan je al netwerken nog voor je bent aangekomen. Deze trein heeft nog haltes in Mechelen en Antwerpen-Berchem. Wie van ergens anders komt, kan gerust overstappen op de VCV-trein in een van deze stations.

VCV trein-03-03-03

De trein rijdt 1x heen en 1x terug. Na afloop van het congres kan je de trein dus ook naar huis nemen. De trein vertrekt om 7u33 in Brussel-Noord, komt om 7u57 aan in Mechelen en om 8u22 in Antwerpen-Berchem.

Na afloop vertrekt de trein weer om 17u11 in Turnhout.

Reis je graag mee met de VCV20-trein? Duid het aan bij je inschrijving  en je ontvangt enkele weken voor het VCV20 een treinticket. Je hoeft voor dit deel van je traject dan geen ticket te boeken bij de NMBS. Stap je over van een andere trein, dan moet je voor die trein wel een apart ticket kopen.

Opgelet!

  • Andere treintickets zijn niet geldig op de VCV20-express, alleen het ticket dat wij je toesturen na inschrijving is geldig.
  • VCV-express gemist? Neem een andere trein naar Turnhout of naar huis. Hiervoor dien je wel een ticket bij de NMBS te kopen.
We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie